Blog

Tijana Bejatović: Rad sa Tanjom je kao da imate iskusnog navigatora u oluji

Rad sa Tanjom je kao da imate iskusnog navigatora u oluji na moru komunikacija, marketinga, ličnog brendiranja i organizacije događaja. Zapravo, ona podseća na hobotnicu koja graciozno doseže do različitih oblasti komunikacija, bez ikakvog napora. Ali lako je raditi operativu, kada ste vrstan strateški mislilac kao Tanja.

Ono postavlja prava pitanja i nije zainteresovana samo za površinske detalje. Duboko zaranja u vašu temu kako bi razumela srž vašeg brend identiteta i ciljeva komunikacije. Ona vas vodi i vozi, vraća i gura.

Pored rada na ličnom brendu, imam to zadovoljstvo da je Tanja već drugu godinu za redom moderator na mojoj topIC_talks konferenciji. Kao moderator, ona je profesionalna, duhovita i jako šarmantna. Ume da angažuje publiku i usmeri diskusiju u pravom smeru.

Ali to je pre svega zato što je Tanja ozbiljan slušalac i sagovornik. Nema mesta za “bullshit” sa njom, bilo da se radi o definisanju atributa vašeg ličnog brenda ili u odabiru hleba i ručka. Njena iskrenost i direktnost, podkrepljene kvalitetnim kompetencijama su pravo osveženje u našoj komunikacijskoj industriji koja je danas glasna, a šuplja.

Tanja nije samo konsultant. Ona je mentor, vodič i partner u vašem traganju za komunikacionom izvrsnošću.

 

Tijana Bejatović, Founder & Business Communication Strategist @topIC

No Comments

Leave a ReplyKONTAKTRadno vreme:

Pon-Pet: 9.30 – 17č

Telefon:

00381 64 882 01 71
Piši mi koristeći jednu od ovih aplikacija – Viber ili WhatsApp.
(ja sam milenijalac, naaaravno da se neću javiti ako me pozoveš)

Adresa:

Novi Beograd

Kontaktiraj sa mnom putem ove forme.
Odgovaram najkasnije za 24 sata od primljene poruke.