Blog

Lazar Džamić: Tanja razmišlja van malih kutija lokalnih navika i običaja, a to je ključni element kreativnosti i inovacije

Tanjin i moj put su se ukrstili tokom moje serije treninga za Delta Holding, za koje je Tanja bila jedan od glavnih pokretača i organizatora.
Odmah nam je bilo jasno da delimo mnoge poglede na moderni biznis, posebno brending i komunikaciju, kao i ulogu stalnog usavršavanja u procesu poslovne transformacije.

U Tanji sam našao sagovornika izuzetne inteligencije, sposobnosti slušanja, laserskog fokusa na ono što je relevantno za situaciju, razumevanja ljudskog ponašanja u poslovnom okruženju i eksperta za stratešku komunikaciju, ali i empatičnog i dinamičnog ‘fiksera’: osobu koja završava stvari, koja je od početka fokusirana na specifičan krajnji cilj i najbolje načine da se do njega dođe.

Tanja i ja delimo još jednu stvar: fascinaciju pričama i nepresušnim rezervoarom narativa koje koristimo i u ličnom i u poslovnom rastu.

Tanja razmišlja van malih kutija lokalnih navika i običaja, a to je ključni element kreativnosti i inovacije. U domaćem poslovnom pejzažu, Tanja je pojava u kojoj je otelotvorena modernost, kreativnost i otvorenost uma, u sprezi sa inspirativnom energijom, komunikacionom ekspertizom i projektnom efikasnošću.

 

Lazar Džamić, kreativni strateg

No Comments

Leave a ReplyKONTAKTRadno vreme:

Pon-Pet: 9.30 – 17č

Telefon:

00381 64 882 01 71
Piši mi koristeći jednu od ovih aplikacija – Viber ili WhatsApp.
(ja sam milenijalac, naaaravno da se neću javiti ako me pozoveš)

Adresa:

Novi Beograd

Kontaktiraj sa mnom putem ove forme.
Odgovaram najkasnije za 24 sata od primljene poruke.